Interjú
Komár Laci
Intravénásan fiatalos
A rock & roll manapság már nem igazán divat, mondhatni túl van a virágkorán. Komár Laci viszont még mindig itt van és nyomja rendületlenül, heti több fellépést is elvállal, meg több ezer C-vitamin egységet nyomat be intravénásan.
Bódi Guszti
Őszinte leszek!
Szeptember 8-án megnyitotta kapuit a Lovarda, ahol a félév első fellépői Bódi Guszti és a Fekete Szemek voltak. Kérdeztük őket munkáról, IWIW-ről és a televízióról.
Ricsi Pi
Egy úton haladjatok: az alkotásén!
A fél Animal Cannibals Debrecenben, a Lovardában járt, hogy szórakoztassa a gólyákat, mi pedig elkaptuk Ricsit, hogy meséljen kicsit a szórakoztatásról, és persze minden másról is.
Caramel
A munkája a hobbija
2005. év hangja új lemezén dolgozik, fellépésekre jár és zenét hallgat, ha ki akar kapcsolódni.
Kőhalmi Zoltán
Poén szüret
Kőhalmi Zoltán: humorfesztivál győztes, pályaelhagyó építész, boldog családapa, kreatív munkatárs, a Campus Szüret vendége.
dj. PéGé
A mániákus dj.
Szerda este. Hatalmas tömeg. Lovarda. A pult mögött Pavlovics Gergely rádiós műsorvezető, zenei szerkesztő, dj. PéGé.
Dombóvári István
A katonaság a kolesz megszorozva sokkal...
A humorista szeretett kalasnyikovval lövöldözni, nem akar megatáncos lenni, néha pedig keresztet vet a poénokra, de ezt inkább mondja el maga a komédiás. Gondoltátok volna, hogy aki fent állt a színpadon és mosolyt csalt az arcotokra, szintén diák? Csalókán kifejezve még mindig, valójában meg már a második felsőoktatásit tapossa.

- A Szegedi Tudományegyetemhez tartozó Tanárképző Főskolára jártam, ahol médiára szakosodtam. Egyébként ezt már elvégeztem, csak nem akartam lelőni a poént. Jelenleg Egerbe járok Mozgóképkultúra szakra.
   ... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
CAMPUS PONT - SZOLGÁLTATÁSOK
Bejelentkezés
Hét Szépe
Érdekel a hét szépe fotózás: Jelentkezz!
Még több kép!
Facebook
Facebook
Eseménynaptár
Hamarosan lesznek ajánlott rendezvények!
Keresés
Hirdetés
Videó
2013. 03. 27.
2013. 03. 20.
2013. 03. 07.
2013. 02. 27.
Hirdetés
Blog TOP5
1. Művészet és dizájn: bátran, szabadon, innovatívan Ha kíváncsi vagy a modern XXI. század legötletesebb alkotásaira és innovatív megoldásaira, kövesd figyelemmel a manzardcafe kreatív blogját!
2. Tippek olvasáshoz Ha nem vagy tisztában vele, hogy melyek napjaink bestsellerei, vagy csak egy kedvencedről szeretnél kritikát olvasni, látogasd meg az ajánlott oldalt.
3. Karácsonyfa bicikliből Azt hiszed, a karácsonyfa csak feldíszített fenyő vagy műfenyő lehet? Felejtsd el! Ez elavult sablon, ma már bicikliből is lehet karácsonyfát építeni.
4. A kávé újratöltve Lassan újra itt a vizsgaidőszak, ennek pedig egyik szinte elengedhetetlen kelléke a kávé. De vajon mi is ez az ital, hogyan készül, honnan származik és hogyan került hozzánk?
5. Minden idők egyik kampánya Most semmiképpen sem egy olcsó, hatékony digitális PR vagy webkettes megoldásról lesz szó, ellenben egy zseniális ötlet kiváló megvalósításáról.